Verhuren van uw woning

Wilt u uw woning verhuren met een vast rendement waarbij u ontzorgd wordt?

Dan realiseren wij dit graag voor u. Heeft u te maken met leegstand omdat er, vanuit de overheid, een maximum gesteld wordt aan het aantal mensen dat u mag huisvesten in uw woning, dan kunnen wij u hierbij helpen. Hieronder vertellen wij u meer over onze werkwijze en geven we u wat meer achtergrondinformatie.

Onze werkwijze

Het verhuren van uw woning aan Housing Plaza neemt voor u een aantal zorgen weg en biedt u vele voordelen. De belangrijkste voordelen op een rij:

Vaste maandelijkse huurinkomsten

Of er nu een huurder in zit of nog niet, dat risico is voor ons. U ontvangt van ons maandelijks de huurinkomsten.

Uw onderhoud uitbesteed

Onze technische dienst zullen uw woning onderhouden, waardoor u bijna geen omkijken meer heeft naar uw woning.

Uw beheer uitbesteed

Wij controleren periodiek uw eigendom om ervoor te zorgen dat deze in een goede staat blijft. Daarnaast hebben we altijd een aanspreekpunt voor omwonenden. Het is onze visie om mensen te huisvesten die dit hard nodig hebben.

Iedere kamer telt

Een grote en belangrijke taak voor gemeenten is het verplicht huisvesten van statushouders en vluchtelingen. Veel gemeenten denken aan grote opvanglocaties voor statushouders, omdat er geen andere huisvesting beschikbaar is. Dit is echter niet de enige oplossing. Juist op kleinschalig niveau, in de wijk, liggen waardevolle concrete oplossingen om gemeenten te ondersteunen in het woningtekort.

Veel bestaande woningen en gebouwen hebben namelijk een groot aantal (slaap)kamers die niet of niet volledig worden benut en die gebruikt kunnen worden voor het huisvesten van statushouders. Wij geloven dat optimaal delen van deze woningen resulteert in het beter benutten van beschikbare woningen. Met daarbij als belangrijkste punten dat het aanbod binnen de sociale huursector behouden blijft en integratie bevordert wordt.

Er zijn veel bestaande woningen met kamers om te delen, iedere kamer telt! Onze werkwijze en begeleiding zorgt voor draagvlak en acceptatie in de buurt.

Wilt u een woning verhuren?

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.