Over Housing Plaza

Over ons

Housing Plaza is de handelsnaam van Houses 4 Rent B.V. welke is opgericht in 2006.

Met Housing Plaza kunt u rekenen op ervaring, deskundigheid, betrouwbaarheid en een landelijk netwerk van vakmensen.

Housing Plaza werkt nauw samen met andere bedrijven, waarbij wij hun expertise en netwerk inzetten om u zo goed mogelijk te kunnen ontzorgen.

Door deze jarenlange samenwerking is er een volledige dekking ontstaan in heel Nederland op het gebied van onderhoud, schoonmaak en inrichting van uw woning.

Jolanda Haket

Sinds 1 maart 2022 ben ik werkzaam in de huisvestingsbranche.

Voor die tijd was ik werkzaam bij een internationale organisatie in de zorg sector. Daar ben ik gestart  als administrateur en de laatste jaren heb ik een contributie geleverd als marketing intelligence analist.

Sinds 2023 heb ik het stokje overgenomen van mijn voorganger en ben ik directeur geworden van dit mooie bedrijf. In de huisvestingsbranche zit ik helemaal op mijn plek. Ik hou van mensen en heb een natuurlijke behoefte er voor anderen te zijn.

Vandaar dat ik graag samenwerk met verhuurders en woningzoekenden om te komen tot oplossingen. Passende huisvesting bieden aan mensen die dit hard nodig hebben, ligt mij na aan het hart. Hierin een verschil kunnen maken, geeft energie.

Daarnaast hou ik mij bezig met het beheer van panden voor eigenaren die hier zelf nauwelijks aan toe komen. Zoekt u een partner voor het administratieve- en/of technische beheer, dan drink ik graag een kopje koffie met u.

Wilt u een woning verhuren?

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.